De Geheimen Van Gezond Leven

TOP 5 REDENEN OM TE ZIEN EEN OSTEOPAAT VOOR UW BABY

1. POSTNATALE CHECK

Geboorte is fysiek veeleisend voor zowel moeder als bub, en een Osteopatische bezoek tijdens de eerste 6 weken is een geweldige manier om ter plaatse van de stammen of beperkingen. En behandelen voordat ze een probleem.

Sommige aanwijzingen hiervoor: als er een langdurige of zeer snelle bevalling; een instrumentale levering (pincet of vacuüm); of buitensporige spuitgieten van het hoofdje van de baby.

Een postnatale controle voor moeder wordt ook sterk aanbevolen.

osteopaat baby

2. DEZE BIJSTAND MET GEMEENSCHAPPELIJKE BABY VOORWAARDEN

Osteopaten die behandelen van zuigelingen en kinderen zeer zachte en veilige technieken gebruiken. Gemeenschappelijke pasgeboren voorwaarden die kunnen worden geholpen met osteopathie omvatten koliek, reflux, voeding of het slapen problemen.

3. MAAK BORSTVOEDING AANGENAMER

Uw baby kan hebben moeite arrêtering op of het openen van haar mond als gevolg van beperkingen in het gezicht of kaak. Nek spanningen kunnen ook bijdragen tot borstvoeding geven problemen, zoals een voorkeur voor het voederen aan de ene kant.

Osteopaten samenwerken nauw met andere professionals in de gezondheidszorg om u te helpen, dus we een borstvoeding consultant of moeders kind gezondheid verpleegkundige raden kunnen.

4. VLAKKE PLEKKEN OP HOOFD (PLAGIOCEPHALIE)

Dit kan te wijten zijn aan baby's positie tijdens de zwangerschap of na de geboorte te wijten aan een voorkeur te liggen aan de ene kant. Vrijgeven van stammen door de nek en de schedel kan helpen weer in evenwicht brengen de vorm van de kop.

Het is niet alleen een cosmetische kwestie — sommige studies tonen aan dat kinderen met deze aandoening meer vatbaar voor posturale uitgeeft, visuele, auditieve en kaak problemen.

Osteopaten kunnen adviseren over wat u kunt doen thuis te helpen.

5. BEVORDERING VAN OPTIMALE GEZONDHEID EN ONTWIKKELING

Een eerste probleem is opgelost, regelmatige follow-up behandelingen kunnen dragen zorg voor voortdurende gezondheid en welzijn. Doordat het lichaam is in harmonie werken, vrij van enige fysieke spanning, het zal beter functioneren.

Mijlpalen zoals beginnen te gaan zitten of lopen en groei spurts zijn voorbeelden van wanneer u wenst te brengen van uw kind voor een check-up.