De Geheimen Van Gezond Leven

Bio HCG dieet

WIST JE DAT?
De echte authentieke medische kwaliteit HCG voorschrift van een arts vereist en moet worden afgeleverd door een vergunde apotheek. Homeopathische HCG werkt niet als echte medische kwaliteit HCG omdat het verscheidene miljoen keer wordt verdund. Het medisch centrum van Cabot gebruikt echte medische kwaliteit HCG. Onze Bio HCG dieet wordt ook begeleid door artsen en verpleegkundigen.


bio hcg dieet


Wat is HCG?
Humaan choriongonadotrofine (HCG) is een hormoon geproduceerd door de vrouwtjes als ze zwanger zijn. Een van de doeleinden van HCG is om de groeiende baby heeft een constante aanvoer van energie en voedingsstoffen door het mobiliseren van de Moederdag vet reserves zoals vereist.

In de jaren 1950 en 1960 's werd het gebruik van HCG voor gewichtsverlies bij mannen en vrouwen in Italië ontwikkeld door arts, Dr Simeons. Hij ontwikkelde een protocol dat snel gewerkt, was zeer specifieke en wetenschappelijk bewezen.

Dr Simeons ontdekte de verbinding tussen obesitas en hormonale onbalans in adolescente jongens en HCG met succes gebruikt ter bestrijding van dit. Hij ontwikkelde het gebruik van HCG als een behandeling te bereiken gewichtsverlies en vond het zeer effectief wanneer behoorlijk gedaan, zoals het corrigeren van de onderliggende onbalans in de hypothalamus. (Een deel van de hersenen)

Dr Simeons toonde dat regelmatig getimede kleine doses van HCG bij een overgewicht persoon (beide geslachten, met inbegrip van niet-drachtige vrouwtjes), zou hetzelfde effect hebben, namelijk het mobiliseren van ongeveer 2.000-2500 calorieën waard van opgeslagen energie per dag! Dat is gelijkwaardig aan bijna de helft van een kilogram (1,1 pond) van lichaamsvet per dag; Dit wordt verstrekt aan de instantie voor gebruik als brandstof en vertaalt naar een persoon verliest bijna ½ per kilo vet per dag!

Het HCG kan uw lichaam te boren in uw abnormale en overtollige vet deposito's, of ze worden op de buik, schouders, bovenarmen, heupen, dijen of billen enz.

Waarom verschilt de HCG-dieet?
We zijn voortdurend verteld dat diëten slecht is, dat zal u alleen yoyo op een dieet, aantrekkende terug naar uw oude gewicht en nog wat! We horen dat een dieet niet een oplossing op lange termijn is en in de meeste gevallen dit zeer waar is; een dieet is meestal niet een oplossing op lange termijn. Veel mensen ontmoedigd omdat ze niet kunnen in een fatsoenlijk tempo afvallen maar de HCG-dieet worden uw hormonen en de stofwisseling die triggers vetverbranding hersteld.

Vergis je niet, dit is een dieet en alles een dieet meestal staat voor. Dit is korte termijn en is een strikte vermindering van calorieën. Maar dit is anders dan elk ander dieet die u ooit heb gedaan, omdat u een hormoon gebruikt en u uw stofwisseling en de hypothalamus zijn resetten!

Doelstellingen bereikt bij het voltooien van de HCG-program-

 • Snel afvallen als je je houdt aan het nemen van de HCG en het dieet
 • Resetten van de Hypothalamus voor betere hormoonbalans
 • Toename van de stofwisseling
 • Ontgifting

De HCG-dieet is een korte termijn dieet, een snelwerkende, effectieve en wetenschappelijk bewezen programma.

Als u onze richtlijnen volgt, zult u onmiddellijke resultaten zien!

Als u wilt en nodig hebt van gewichtsverlies, is vervolgens niets anders dan uzelf weerhoudt u steeds het beste dat je kan zijn. Stop zelf-sabotage. Het is tijd om die persoon die u wilt worden.

Bekijk deze video over de HCG-dieet met Dr Cabot en Steve (die verloren van 40kg!)

U kunt uw lichaam de vorm wijzigen
Houd in mening u wilt een lang gezond leven zonder voortdurend vechten uw eigen lichaam en de geest over voedsel en gewicht kwesties.

Neem de tijd om mentaal bepalen dat u gaat het om alles te geven heb je te verliezen ponden en duim.

Emotioneel en fysiek omzeilen vrienden en familieleden die twijfel u, druk u of negatief over jou op dit dieet.

Mensen graag soms niet zien anderen slagen, het maakt ze het gevoel slecht of het ook voor hen is confronterend. Geloof me, u zult zien van resultaten, en verbazingwekkend snel. Wanneer u succesvol bent en ze uw resultaten ziet zullen ze veranderen hun deuntje!

In het verleden was de HCG-dieet alleen beschikbaar door prestigieuze overzeese klinieken aan de rijke en beroemde. Het medisch centrum van Sandra Cabot is trots om dit wetenschappelijk bewezen gewicht verlies protocol hier in Camden.

De HCG-dieet is niet een richtsnoer voor een permanente levensstijl eten plan. Nadat u het overtollige gewicht hebben verloren, zal Dr. Sandra Cabot het boek ik niet verliezen gewicht en ik weet niet waarom opvoeden en begeleiden u. over een permanente, praktisch en eenvoudig eten levensstijl. Dit zal gebeuren wanneer u de stabilisatie fase begint.

Over de Hypothalamus
De Hypothalamus ligt in de hersenen en onderhoudt hormonale homeostase in het lichaam. Met andere woorden het probeert een evenwichtig status-quo te handhaven en de volgende besturingselementen:

 • Hypofyse-verordening
 • Bloeddruk verordening
 • Honger en eetlust
 • Lichaamstemperatuur
 • Vloeistof- en elektrolytenbalans (water) evenwicht
 • Ovariële functie
 • Testiculaire functie
 • Slaappatronen

De activiteit van de hypothalamus kan nadelig worden beïnvloed door de volgende dingen;

 • Overtollige gist en schimmel infectie
 • Overtollige calorieën
 • Ontsteking
 • Stress
 • De vervuiling van het milieu, en
 • Genetische make-up speelt een rol

De eetlust centrum ligt in de hypothalamus en controleert uw honger. De hypothalamus effecten op uw stofwisseling en de snelheid waarmee je lichaam verbrandt en vet worden opgeslagen.

Je lichaam heeft een set punt dat het gewicht dat je lichaam houdt te houden zelf. Deze instelpunt kan fluctueren na verloop van tijd maar de mediaan of gemiddelde waarde blijft opmerkelijk vaste. Met andere woorden, wil je lichaam terug te keren naar haar instelpunt uiteindelijk.

Wat gebeurt er tijdens de HCG-dieet fase (dagen 3 tot en met 21 - 24) is dat het HCG de hypothalamus moduleert en begint toegang te verlenen tot abnormale vet opgebouwd rond het gebied van de grootte van het lichaam-heupen, dijen enz maag. Dit resulteert in een eventuele terug naar uw lichaamscontouren of de shape die u misschien niet jarenlang hebben gezien. Dit is waarom Dr Simeons wetenschappelijke paper op de HCG-dieet "Ponden en duim" wordt genoemd.

Wat heeft dit te maken met overgewicht?
Na verloop van tijd, als uw lichaamsgewicht langzaam toeneemt, de hypothalamus geen juiste berichten/ingang over de extra energie/voedsel die je consumeren; dus begint de eetlust centrum kuren te vertonen. Zodra dit gebrek aan communicatie begint, het is moeilijk om te verliezen van de obesitas (vetweefsel). Veel mensen melden dat zelfs na een grote maaltijd eten, ze lijken niet te worden voldaan en het voedsel het hunkeren naar blijven. Veel mensen met overgewicht hebben een probleem met hormoon weerstand. Met andere woorden de hypothalamus niet meer hoort of gevoelig zijn voor de honger-hormonen – leptine en insuline grehlin is. We moeten overwinnen deze hypothalamische weerstand voor lange termijn gewichtsbeheersing.

De HCG-dieet zal beginnen om opnieuw evenwicht de hypothalamus toezicht-en regelgevingsstelsels te herwinnen haar werking en reset van de set-punt die uit balans is geworden gedurende vele jaren.

De HCG zal metaboliseren opgeslagen lichaamsvet op ongeveer 2000-2500 calorieën vet per dag. Dat is bijna de helft van een kilogram per dag!

Wat zijn de sleutels tot succes vrij dit te hard om vet te verliezen

 • HCG en de Hypothalamus doorgeven de sleutel. Het opent een deur en biedt toegang tot de harde om vet te verliezen. Het is alsof de ontsluiting van de code naar een kluis.
 • Nemen van een tweemaal dagelijkse dosis van HCG en een zeer caloriearm dieet (VLCD) is aangetoond dat het verminderen van lichaamsgewicht zonder nadelige bijwerkingen mits u regelmatig worden gecontroleerd.
 • De HCG zal metaboliseren opgeslagen ongezonde lichaamsvet op ongeveer 2000-2500 calorieën vet per dag. Dat is bijna een pond per dag – ongeveer de helft een kilogram (en 2.5 cm) dagelijkse!

Je lichaam hoeft te vertellen u het honger omdat u zijn eigenlijk metaboliserende 2000-2500 calorieën per dag. Met andere woorden, is het HCG-hormoon die calorieën beschikbaar maken uit uw vetreserves voor branden / metaboliserende. Dat is waarom u kunt verliezen bijna een pond per dag – 14kg in een maand!

Laat deze snel gewichtsverlies zorgen u niet!
De HCG bedriegt de Hypothalamus in de toegang tot van vet in de contour/opgeslagen vet lichaamsgebieden. Wat betreft de Hypothalamus is, eet je die 2000-2500 calorieën per dag. Het erkent niet dat die calorieën afkomstig zijn uit de vetreserves die het HCG is breken. Alle lichaamssystemen van uw ontvangt de voldoende calorieën die ze nodig uit je vetreserves hebben zodat de hypothalamus gaat je lichaam niet in honger/vet opslag modus – dit is de reden waarom u niet hongerig bent. Het werkt echt.

Dank u, Dr Anthony Simeons voor uw leven tijd toewijding aan dit programma.

Veel gestelde vragen

Wat is de HCG-dieet?
Een dieet gebruikt in combinatie met het hormoon HCG, dat mag niet meer bedragen dan 500 calorieën. Een uitgebreide instructie boek wordt verstrekt en naar de letter moet worden gevolgd. Geen afwijking van de instructies zijn toegestaan.

Homeopathische HCG of natuurgeneeskundige HCG werkt hetzelfde als de echte HCG?
Nee hoor. U moet de echte HCG-hormoon, dat alleen beschikbaar op voorschrift van een arts is.

Hoe lang het snelle gewichtsverlies Bio HCG dieet fase laatst?
Ca. 3 weken (varieert van 21 tot 24 dagen). Dan je stabilisatie voor 3 weken, die afkomstig is moet van eerste fase in de Dr Cabot boek "Ik niet verliezen gewicht en ik weet niet waarom".

Hoe vaak heb ik nodig om te zien de arts of voedingsdeskundige?

 • Wekelijks is ideaal voor 4 weken
 • Idealiter een follow-up 6 weken na het starten
 • Dit kan worden gedaan door de telefoon en/of skype

Een scheikundige kan verstrekken HCG?
Nee het moet worden samengesteld door een specialist compounding chemicus en kan worden geboekt in een nachtelijke temperatuur gecontroleerde post pack of u kunt persoonlijk het oprapen van de samengestelde scheikundige

Kan ik de HCG-dieet herhalen?
Ja dat kan. Eerst jij het voor 21 tot 24 dagen, daarna 3 weken stabilisatie- en als u wilt meer om gewicht te verliezen snel, u kunt herhaal de HCG-dieet voor 21 tot en met 24 dagen

Hoeveel kost het?
De HCG-medicatie voor een 3-weekse levering kosten $145.00* die wordt betaald naar de chemicus.

Het eerste consult met de arts kost $150 * en duurt ongeveer een half uur. Het eerste consult kan worden gedaan door skype, telefoon of face-to face.

De supplementen die kost ongeveer $242.50*, maar dit kunnen variëren als u zich op een krap budget.

De follow-up raadpleegt kost $100.00* (aangezicht tot aangezicht, Skype of telefoon).

Die niet de HCG-dieet?
Er zijn bepaalde mensen die kan niet van de HCG-dieet omdat ze reeds bestaande gezondheidsproblemen hebben en dus de HCG-dieet is gecontra-indiceerd in hen.

Degenen die niet de HCG-dieet omvatten die met-

Een voorgeschiedenis van bepaalde kankers (baarmoeder, ovariële kanker of een molaire zwangerschap)

 • Personen met nier of lever mislukking
 • Zwangeren of borstvoeding vrouwen niet de HCG-dieet
 • Type 1 diabetes zal moeten zien van aangezicht tot aangezicht arts wekelijks te doen HCG

Zal ik voel me honger terwijl op de HCG-dieet?
De overgrote meerderheid van de mensen zal geen honger. Het zeer beperkte dieet is slechts 500 calorieën per dag. U zult echter honger niet omdat uw hypothalamus zal het vrijgeven van ergens tussen de 1500-2000 calorieën van energie per dag van uw vet opslag, vanwege de HCG. Het beste nieuws is dat dit vet zijn zal van de lange termijn vet deposito's die uw lichaam heeft opgeslagen, dat het geen gemakkelijk toegang tot zonder HCG. Als u probeerde te net 500 calorieën per dag eten zonder HCG, zou je lichaam vind het was honger en honger-hormonen zou vrijkomen. Als u hebt andere diëten geprobeerd, is dit de reden waarom heb je gewicht weer op nadat u klaar bent met het andere diëten en begon weer normaal eten.

Constipatie
Als gevolg van de beperkte dieet is het gebruikelijk dat een evacuatie van de kom slechts eens in de twee tot drie dagen, vooral als u niet voldoende water drinken. MAAR als u geen stoelgang voor twee of drie dagen hebben en u stoppen met afvallen, moet je de darmen weer in beweging. Cabot gezondheid van Fibretone, met psyllium husk zonder suiker, gluten of koolhydraten, zal helpen bewegen de darmen. U konden uitproberen pepermunt thee, Senna thee of Colon Cleanse capsules, als een laxeermiddel. Als uw ontlasting holdingsvolumes ongemakkelijk tijdens de evacuatie zo droog contact opnemen met het centrum. Wanneer u fibre verhoogt, moet u het verhogen van uw inname van water.

Zal ik Word voedingsstoffen tekort op Bio HCG dieet?
De angst voor het steeds vitamine en minerale deficiente vol vertrouwen kan worden verlicht in de wetenschap dat elke dag een pond of in de buurt van ½ kilo (ca. 400grams) van vetweefsel is verloren; maar alleen de werkelijke vet wordt verbrand om, niet spier. Bovendien vindt u sommige supplementen om te voorkomen dat tekortkomingen

Hoe zit het met voorschriftmedicijnen op HCG?

 • Aspirine en geboortebeperking pillen zijn toegestaan.
 • Houd gebruik van bloeddruk of cholesterol tabletten die u bevind zich op.
 • Steroïden kunnen een nadelig effect hebben op de HCG-programma.

Gelieve uw arts te raadplegen alvorens een wijziging in de medicatie.

Terwijl op de HCG-dieet, zijn de meeste symptomen die het gebruik van hormonale substitutietherapie (HST) en bio-identieke hormoon crème rechtvaardigen op afstand gehouden, houdend HCG, zodat verlies van het gewicht kan worden bereikt terwijl het nemen van een korte pauze bij het nemen van uw HRT zonder enige moeilijkheden. Echter, als je niet kan zonder uw HRT overleven, u kunt nog steeds doen de HCG-dieet effectief.

Geef ik nog HCG wanneer ik mijn periode krijgen?
U hoeft niet te stoppen met HCG terwijl u zijn bloeden. Een vrouw lichaam produceert sommige HCG aan het begin van de maandelijkse cyclus. Er is geen probleem je HCG recht gedurende uw voort te zetten. Als u kraam in gewichtsverlies of zelfs lichte winsten gedurende deze tijd hebben, is het waarschijnlijk toe te schrijven aan waterbehoud, ervan uitgaande dat u het protocol strikt volgen. Gewoon blijven gaan-geef niet op voor een paar dagen of cheat, waardoor eigenlijk een echte aanwinst in gewicht. Het water gewicht zal vallen en je zal blijven op uw manier.

Zijn er bijwerkingen van HCG?
Sommige bijwerkingen die algemeen bekend zijn hoofdpijn, krampen en lichte spier pijn. Misschien voel je iets zwak en licht soms geleid, maar de meeste van deze symptomen verdwijnen na uw eerste week op het dieet. U kunt deze symptomen krijgen omdat gaande van een dergelijk lage caloriedieet een vorm van ontgiften is. Als je loslaat en vet verbranden bent je ook vrijgeven en afbreken van vet oplosbare chemicaliën/toxines in je vet opgeslagen.

Alle bijwerkingen kan gemakkelijk worden behandeld. Magnesium poeder, vermindert hoofdpijn en krampen. Nemen van een lever formule en het drinken van veel water en het krijgen van voldoende rust zal helpen met de detox.

De meeste van de ongemakkelijk bijwerkingen meestal zijn een gevolg van het ontgiften van uw lichaam of zijn symptomen van onttrekkingen aan suiker, bewerkte voedingsmiddelen en cafeïne.