De Geheimen Van Gezond Leven

10 zuurvrij dieet recepten

10 zuurvrij dieet recepten - Vermijden van brandend maagzuur met deze recepten
U kunt voorkomen dat maagzuur maaltijden die laag in vet en zuur, maar hoog in hele granen, groenten, en bepaalde vruchten zijn.

Dropping zuur: Het dieet Cookbook & behandeling van de Terugvloeiing, Jamie Koufman, MD, Jordan Stern, MD, auteurs en Franse meester chef-kok Marc Bauer aanbod gezonde recepten die passen bij de factuur.

10 zuurvrij dieet recepten

Hier zijn 10 eenvoudige recepten die u een voorproefje van hun anti-reflux Dieet geven.

Banaan gember energie Smoothie
Ingrediënten
½ kopje ijs
2 kopjes melk
2 bananen, rijp
1 beker yoghurt
½ tsp. verse gember, gepeld en fijn geraspt
2 tbsp. bruine suiker of honing (optioneel)

Routebeschrijving
1. in een blender, voeg het ijs, melk, yoghurt, bananen en gember.
2. Meng tot glad.
3. Voeg suiker zo nodig.

Gala Apple honingdauw Smoothie
Ingrediënten
2 kopjes honeydew meloen (gepelde, geplaatste, besnoeiing in stukken)
4 tbsp. verse aloëVera, huid verwijderd
1 gala appel (gepelde, gevulde, gesneden in de helft)
1/16 tsp. lime zest (gebruik een rasp om de schil)
1 ½ cups ijs
¼ tsp. zout

Routebeschrijving
1. in een blender, voeg de meloen ijs, Aloë vera, apple, zout, en lime zest.
2. begin overvloeien aan pols voordat u op hoog. Stop en roer het mengsel als die nodig zijn om een gladde consistentie.

Muesli-achtige havermout
Ingrediënten
1 kopje instant havermout
1 kop melk
2 tbsp. rozijnen (gebracht aan de kook, uitgelekt)
½ banaan, in blokjes gesneden
½ gouden appel, geschild, in blokjes gesneden
Snufje zout
2 tsp. suiker of honing

Routebeschrijving
1. de avond vóór (of ten minste 2 uur vóór), meng de havermout, melk, rozijnen, zout en suiker (of honing) samen in een kom.
2. cover en plaats in de koelkast.
3. Voeg vruchten voor het opdienen.
4. als de mix te dik is, voeg de melk.

Instant Polenta met sesamzaadjes
Ingrediënten
¾ kopje instant polenta of maïsmeel
3 kopjes volle melk
3 tbsp. bruine suiker
1 tsp. sinaasappel extract
½ tsp. vanille-extract
Zout naar smaak
1 tbsp. sesamzaad

Routebeschrijving
1. Breng de melk aan de kook.
2. Voeg de polenta of maïsmeel en Garde krachtig om te voorkomen dat klontjes.
3. Kook tot romig.
4. Voeg de suiker, zout, vanille, en oranje extract net voor het opdienen.
5. Serveer in een kom en bestrooi met de sesamzaadjes.

Kalm wortel salade
Ingrediënten
1 pond wortelen (geschild, bijgesneden en geraspt)
¼ pond mesclun Groenen
2 tbsp. rozijnen
2 tbsp. oranje sap
1 tsp. gedroogde oregano
2 tbsp. bruine suiker
2 tsp. olijfolie
¼ tsp. zout

Routebeschrijving
1. in een kom, meng de rozijnen, jus d'orange, oregano, bruine suiker, olijfolie en zout. Laat het zitten voor ongeveer 5 minuten.
2. Giet de dressing over de wortelen en meng.
3. Breng op smaak met extra zout, zoals nodig.
4. Serveer over mesclun bladeren.

Zwarte bonen en koriander soep
Ingrediënten
8 oz. blik zwarte bonen
1 pint kippenbouillon
½ kopje verse koriander
Zout naar smaak
1 tbsp. nonfat zure room

Routebeschrijving
1. Breng de kippenbouillon aan de kook. De bonen, koriander en zout toevoegen.
2. kook 30 minuten op laag vuur.
3. Meng met een handblender tot de gewenste consistentie.
4. seizoen, zo nodig.
5. Serveer in een kom soep en versier met 1 tsp. nonfat zure room en een takje koriander.

Smaakvolle Cantaloupe Gazpacho
Ingrediënten
1 pond (2 kopjes) meloen (huid verwijderd, zaadjes, snijd in stukjes van 1-inch)
2 tbsp. bruine suiker of agave suiker
2 tbsp. portwijn
Afstoffen van boete-geraspte nootmuskaat

Routebeschrijving
1. Meng de meloen, suiker en poort. Plaats gedurende ongeveer 4 uur in de vriezer.
2. mix in een blender.
3. finish met een afstoffen van nootmuskaat.
4. Serveer onmiddellijk in een shot glas of klein kopje.

Romige Hummus
Ingrediënten
1 blikje (19 oz.) blik kikkererwten (uitgelekt en tweemaal gewassen)
1 kopje kippenbouillon
2 tbsp. olijfolie
¼ tsp. sesamolie
½ tsp. zout

Routebeschrijving
1. plaats de kikkererwten in een keukenmachine en voeg de kippenbouillon, olijfolie, sesamolie en zout.
2. proces tot glad.
3. Voeg kippenbouillon zo nodig.
4. Serveer koud met toast punten, oven-geroosterde maïs chips of kleine segmenten van flatbread.

Watermeloen en gember graniet
Ingrediënten
3 kopjes pitloze watermeloen sap (gemengd)
1 kopje water
½ kopje honing
1 hele teentje
1 snuifje gemalen nootmuskaat
1 tsp. verse gember
1 tsp. zout
½ tsp. citroen zest

Routebeschrijving
1. Breng het water, honing, kruidnagel, nootmuskaat, gember, zout en citroenschil aan de kook. Laat afkoelen, dan stam.
2. Voeg de stroop aan de watermeloen sap.
3. plaats het SAP in een kom die in de vriezer kan worden gelegd, en bevriezen van 3 uur. Roer elke 15 minuten met een garde saus.

Snelle banaan Sorbet
Ingrediënten
3 bananen, gepeld
1 tbsp. gember (geschild en geraspt prima)
1/8 tsp. grond kardemom
2 tbsp. honing
¼ tsp. zout
3 kopjes ijs

Routebeschrijving
1. plaats de bananen, gember, kardemom, honing en zout in de blender.
2, mix op hoog tot glad.
3. Voeg ijs en mix tot romig. Voeg meer ijs zo nodig.
4. Serveer onmiddellijk of op te slaan in de vriezer.